Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Alfresco..FKJM22A
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 PackungSmoked sausage or Kielbasa
8 x ca. 30 gfettuccine uncooked
1/4 Tassebutter or margarine
1/4 Tasseonion finely chopped
cloves garlic minced
1 TasseCarrots, zucchini, red pep.
1/2 Tassepeas frozen
1 Tasseheavy cream
2 Esslöffelparsley chopped
6 Esslöffelparmesan grated
salt
pepper
die Zubereitung:

Cook fettuccine and keep warm. Saute garlic and onion in large skillet with butter until tender. Add peas and the cup of mixed vegetables that have been cut into thin strips and cook until done. (5 minutes) Set aside. Cut sausage into bite size slices. Brown sausage and drain on paper towels. Combine sausage, vegetables, and cream. Heat through, but do not boil. Stir in parsley, cheese, salt, pepper. Serve over fettuccine. Sprinkle with extra parmesan cheese, if desired.


Anmerkungen zum Rezept: