Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Beef Tips With Shiitakes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelolive oil
1/2 x ca. 450 gBeef tenderloin trimmings,
die Zubereitung:

1 c sliced Shiitake mushroom

1/2 c sliced shallots 1 c cleaned spinach leaves 1/2 c white wine

3/4 c veal stock

1 Tb heavy cream

1 Tb butter

Heat the oil in a large skillet. Season the beef with salt and pepper, then sear it in the hot oil, making sure to brown it on all sides. Add the mushrooms and shallots, toss, and continue to cook for 2 minutes. Add the wine and reduce 1 minute. Add the spinach and stock, reduce for 2 minutes. Add cream, butter, and season with salt and pepper. Garnish with parsley.


Anmerkungen zum Rezept: