Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bastille Day Orzo Au Pistou
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gOrzo pasta
1 Tassebasil leaves fresh
1 Teelöffelthyme fresh
1 1/2 x ca. 30 gAged dry goat cheese Or Parmesan cheese*
1 grosscloves garlic
1/3 Tasseolive oil extra virgin
1/4 Teelöffelsalt
1 TasseSmall cherry tomatoes halved
2 x ca. 30 gFresh goat cheese, crumbled
die Zubereitung:

* cut in 3 pieces

1. Cook orzo according to package directions.

2. Meanwhile, combine basil and thyme in a food processor with metal blade. Turn machine on and drop dry goat cheese pieces and garlic through feed tube. Process until all ingredients are finely minced. Add oil and salt and mix well.

3. When pasta is cool, toss with basil mixture and tomatoes. Sprinkle wiht fresh crumbled goat cheese.

Nutrition information per serving: 455 calories, 27 g fat, 25 mg cholesterol, 240 mg sodium, 40 g carbohydrates, 13 g protein.


Anmerkungen zum Rezept: