Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
8 x ca. 30 g | Orzo pasta |
1 Tasse | basil leaves fresh |
1 Teelöffel | thyme fresh |
1 1/2 x ca. 30 g | Aged dry goat cheese Or Parmesan cheese* |
1 gross | cloves garlic |
1/3 Tasse | olive oil extra virgin |
1/4 Teelöffel | salt |
1 Tasse | Small cherry tomatoes halved |
2 x ca. 30 g | Fresh goat cheese, crumbled |
* cut in 3 pieces
1. Cook orzo according to package directions.
2. Meanwhile, combine basil and thyme in a food processor with metal blade. Turn machine on and drop dry goat cheese pieces and garlic through feed tube. Process until all ingredients are finely minced. Add oil and salt and mix well.
3. When pasta is cool, toss with basil mixture and tomatoes. Sprinkle wiht fresh crumbled goat cheese.
Nutrition information per serving: 455 calories, 27 g fat, 25 mg cholesterol, 240 mg sodium, 40 g carbohydrates, 13 g protein.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|