Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Wrapping Skin For Egg Rolls & Won Tons
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseflour
1/2 Teelöffelsalt
egg
1/2 Tassewater
die Zubereitung:

Sift flour and salt together Beat egg, add water and mix well.

Blend thoroughly with flour and salt; knead until dough is smooth. Roll dough on floured board until paper thin. Be sure board is well dusted with flour.

For egg rolls, makes about 18 6" square wrappings. If won ton wrappings are desired, cut each 6" square into four pieces. (if wrappings are not to be used immediately, they may be stacked together, but each piece should be well floured). Wrap stack in aluminum foil, and place in refrigerator. This will keep about a week. If skins become too hard and dry, place a wet dishcloth around them to moisten. Serves 4.


Anmerkungen zum Rezept: