Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Bread- 1/12/96
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 PackungRefrigerated french bread loaf
2 TasseMozzarella shredded
1/4 x ca. 450 gSalami slices; (thin)
1/2 TasseRoasted peppers; (chopped); drained
1 EsslöffelButter melted
1 Esslöffelparmesan grated
die Zubereitung:

lightly floured surface, unroll the tube of bread dough and pat out to a rectangle about 12"x14". Sprinkle the cheese evenly over the dough, then top with the salami. Place the roasted peppers over the salami, then roll the dough up tightly, starting with the short side. Pinch the edges together to seal and place seamside down into ungreased baking dish. Brush with the melted butter and sprinkle with the Parmesan cheese. Bake for 20-25 minutes, or until golden brown. Let stand for 5 to 10 minutes before cutting. To serve, cut into 1-inch slices with serrated knife.


Anmerkungen zum Rezept: