Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Chili
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gLean beef cubed steaks
2 Teelöffelvegetable oil
4 1/2 TeelöffelSpicy Seasoning Mix* (divided)
1 mittelOnion chopped
28 x ca. 30 gCanned plum tomatoes (undrained)
2 TasseFrozen whole kernel corn
Spicy Seasoning Mix
3 Esslöffelchilli powder
2 Teelöffelground cumin
1 1/2 Teelöffelgarlic powdered
3/4 Teelöffeloregano dried leaves
1/2 Teelöffelred pepper ground
die Zubereitung:

Combine all ingredients. Store, covered in airtight container. Shake before using.

1. Heat oil in deep large skillet over medium heat 5 minutes.

2. Meanwhile cut each beef steak lengthwise into 1-inch wide strips; cut crosswise in 1 inch pieces. Sprinkle beef with 2 teaspoons spicy seasoning.

3. Stir-fry- beef and onion 2 to 3 minutes. 4.Season with salt, if desired. 5.Add tomatoes (break up with back of spoon), corn and remaining 2 1/2 teaspoons spicy seasoning. 6.Bring to a boil; reduce heat to medium-low and simmer, uncovered, 18 to 20 minutes.

Serving suggestion: Tortilla chips and melon wedges

Council - http://www. Txbeef. Org


Anmerkungen zum Rezept: