Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Ground beef [lean] |
2 Teelöffel | Horseradish [prepared] |
1 Teelöffel | Chives [chopped] |
1 | Garlic cloves minced |
1/8 Teelöffel | pepper |
18 gross | Mushrooms [fresh] |
2/3 Tasse | White wine [dry] |
(Pre-heat the oven to 350°)
1) Thoroughly mix the meat, horseradish, chives, garlic, and pepper in a med. Bowl...
2) Remove the stems from the mushrooms then stuff the caps with the beef mixture...
3) Place the stuffed mushrooms in a shallow baking dish & pour the wine over the top. Bake the mushrooms in the pre-heated oven `til meat is browned, about 20 min. Serve warm...
the "Hurry Up Hamburger Recipes" cookbook
Cyberealm Bbs, home of KookNet at (315) 786-1120
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|