Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Casserole with Wine
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Whole Chicken Breasts; boned
1 x ca. 450 gFresh Mushrooms; <Or>
1 mittelCan Button Mushrooms
1 mittelCan Onions; drained
1 DoseCream Of Chicken Soup; undiluted
die Zubereitung:

Salt and pepper chicken and brown in butter, saute with mushrooms, place the chicken in flat casserole, spread the sauteed mushrooms and onions over the chicken. Dilute the cream of chicken soup with 1/2 cup Sauterne wine (dry). Pour this over the chicken. Cover with heavy duty foil and bake 3 hours at 275°.

Charleston, Wv 1969

billspa@icanect. Net


Anmerkungen zum Rezept: