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Chicken and Barley Bake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseonion chopped
3/4 Tassecarrots chopped
3/4 Tassewater
1/2 TassePearl barley
1 1/2 TeelöffelInstant chicken bouillon granules
1/2 Teelöffelpoultry seasoning
cloves garlic minced
Chicken thighs; skinned, (1-1/2 lbs. total)
3 EsslöffelFresh snipped parsley
die Zubereitung:

**quick & easy**

In a medium saucepan combine onion, carrots, water, barley, bouillon granules, poultry seasons, and garlic. Heat mixture to boiling.

Pour hot mixture into a 1-1/2 quart casserold. Arrange chicken thighs on top of mixture.

Bake, covered, in a 350 deg. Oven for 1 hour or until barley and chicken are tender. Sprinkle with parsley. Makes 4 servings.

**Note-I use chicken breast instead

Nutrition info per serv.

257 calories

20 g proteim

27 g carbs

8 g fat

62 mg cholesterol

212 mg. Sodium

393 mg potassium


Anmerkungen zum Rezept: