Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Packung | (4 oz.; each) chipped beef, sliced |
8 | Chicken breasts; skinned and boned |
8 Scheibe | bacon |
1 Dose | Cream of Mushroom Soup |
1 Tasse | sour cream |
Cover the bottom of a greased casserole with slices of chipped beef. Wrap each breast in bacon. Arrange bundles over the beef. Mix soup with the sour cream and pour over the breasts. Refrigerate overnight, or for 8 hours.
Do Not Salt
Preheat oven to 275 degrees (no hotter, or sauce will separate). Bake, uncovered, for 3 hours. If chicken begins to brown too much, cover it for last portion of baking.
Newsletter by Patricia McGibbony-Mangum <pmangum@primenet. Com> on Aug 04,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|