Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken a`la King
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken bouillon cubes
1 1/2 TasseHot tap water
3 Esslöffelmargarine
3 Esslöffelflour
2 1/2 TasseDiced cooked chicken
1 Tassepeas cooked
4 x ca. 30 gCan sliced mushrooms drained
1/2 TasseSliced cooked carrots
1/4 Tasseonion chopped
2 Esslöffelpimiento chopped
1 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Dissolve bouillon cubes in hot water. (or start with 1 1/2 cup home made chicken broth for less sodium content.)

In saucepan, melt margarine, blend in flour. Add broth slowly, stirring. Cook on medium heat until thick, stirring constantly. Add other ingredients and heat until mixture bubbles.

Serve over biscuits, rice, toast. Remember to add the necessary Bread Exchange.

3/4 cup serving (1/4 recipe) - 164 calories 14.8 gm protein, 7.8 gm fat, 8.2 gm carbohydrate, 781.2 mg sodium, 211.6 mg potassium, 2.1 gm fiber, 39 mg cholesterol.

tested by Elizabeth Rodier Nov 93


Anmerkungen zum Rezept: