Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Cocktail Onions
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Mm By H Peagram
4 TassePearl onions - approximately
Pounds salt Plus
3 Esslöffelsalt
1/4 TasseSugar - Plus 2 tablespoons
1 EsslöffelMustard seeds whole
3 TasseWhite vinegar - (5% acidity)
4 kleinHot red peppers
die Zubereitung:

Cover onions with boiling water; let stand 2 minutes. Drain. Rinse in cold water and peel. Sprinkle salt over onions in a medium bowl. Add water to cover onions. Cover and let stand 10 to 24 hours. Drain onions, and rinse well.

Combine sugar, mustard seeds, and vinegar in a heavy saucepan. Bring to boil; reduce heat and simmer, uncovered, 15 minutes.

Pack onions and 1 red pepper into hot, sterilized half-pint jars.

Cover with hot liquid, leaving 1/2-inch of headspace. Remove air bubbles; wip jar rims. Cover jars at once with metal lids, and screw on bands. Process in boiling water bath 10 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: