Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Best Broccoli Soup
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassewater
4 TasseChopped fresh4sh broccoli (about 1 1/2 lbs.)
1 Tassecelery chopped
1 Tassecarrots chopped
1/2 Tasseonion chopped
6 Esslöffelbutter or margarine
6 Esslöffelall-purpose flour
3 Tassechicken broth
2 Tassemilk
1 Esslöffelparsley fresh, minced
1 TeelöffelOnion salt
1/2 Teelöffelgarlic powdered
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

In a Dutch oven or soup kettle, bring water to a boil. Add broccoli, celery and carrots; boil 2-3 minutes. Drain; set vegetables aside. In the same kettle, saute onion in butter until tender. Stir in flour to form a smooth paste. Gradually add the broth and milk, stirring constantly. Bring to a boil; boil and stir for one minute. Add vegetables and remaining ingredients. Reduce heat; cover and simmer for 30-40 minutes or until vegetables are tender. Serves 6-8 (2 quarts).


Anmerkungen zum Rezept: