Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice Pudding (Becker)
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseLow-fat milk;
Packet butter buds;
eggs
2 EsslöffelSugar; =Or=
3 PackungOf sugar substitute;
1 TeelöffelLemon peel grated
1 Teelöffelvanilla
1/2 TeelöffelUncooked brown rice;
1/4 Tasseraisins
die Zubereitung:

Preheat ovenm to 325 degrees. Heat milk in saucepan. Add Butter Buds and stir unitl dissolved. Heat until mixture simmers. Remove from heat. In separate bowl, beat eggs unmitl frothy. Add sugar, lemon peel, vanilla and nutmeg. Add to milk mixture. Add rice and raisins. Mix well. Pour into 1-quart baking dish. Sprinkle with additional nutmeg. Bake for 30 minutes, or until knife inserted near center comes out clean.

and yours via Nancy O'Brion and Her Meal-Master


Anmerkungen zum Rezept: