Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic honey mustard
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseDijon mustard
3 Esslöffelhoney
die Zubereitung:

Blend together in a blender:

Now the fun begins. Flavor can be varied by the addition of herbs. Such as:

3 Tbl fresh, finely chopped tarragon leaves Or/ 1 1/2 tsp dried tarragon leaves

Or freshly chopped cilantro add nice flavor, especially when used with chicken

Or be a mad chemist in the kitchen ad add a mixture of this and that:

2 Tb freshly ground pepper 1/2 ts nutmeg 1/2 ts ground cloves 1 ts ground ginger

Add any of the above to the basic honey mustard "to taste". Any extra can be kept in a tightly sealed jar, for about 6 months. Use in sauces served with meat, especially good with pork.

Courtesy of: Joann Pierce


Anmerkungen zum Rezept: