Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef & noodles soup a la vietnamese
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBeef round
2"x1" piece gingerroot
cloves garlic
2" piece cinnamon stick
8 Tassewater
1 TassePacked fresh cilantro *
4 x ca. 30 gVermicelli
2 TasseBean sprouts
2 EsslöffelLime or lemon juice
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelred pepper crushed
die Zubereitung:

Peel gingerroot and garlic. Cut beef into 3" cubes. Put in large pot with gingerroot, garlic, cinnamon and water. Bring to a boil over medium heat, skimming scum from top. Reduce heat to low and simmer very gently uncovered, 45 minutes, or until beef is tender, skimming scum off top often and adding additional water as needed. Finely chop cilantro. Add noodles, cook 5 minutes, or until tender. Remove from heat. With slotted spoon, remove and sicard gingerroot, garlic and cinnamon stick. Stir in remaining ingredients and cilantro. Serve hot. *Use cilantro or Italian parsley, rinsed and dried. Per serving: 360 calories, 29 g protein, 26 g carbohydrate, 15 g fat,


Anmerkungen zum Rezept: