Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bea's Christmas Popcorn
Zutaten für 5  Menge anpassen
die Zutaten:
5 ca. 1 LiterFreshly popped, unsalted popcorn
1 TasseUnsalted, dry-roasted peanuts
1 Tassebutter or margarine
2 Tassebrown sugar firmly packed, light
1/2 Tassecorn syrup Dark
1/2 TeelöffelBaking soda
1/2 Teelöffelvanilla
die Zubereitung:

Delphi - cust 229. Combine popcorn and peanuts in a large, lightly greased roasting pan; mix well and set aside. Melt butter or margarine in a medium saucepan; stir in sugar and corn syrup. Bring to a boil and continue boiling over medium heat for 5 minutes, stirring occsionally. Remove from heat, stir in soda and vanilla. Pour over popcorn, mixture and stir until evenly coated. Bake at 250~ for 1 hour, stirring every 15 minutes. Remove from oven, cool for 10 minutes. Spread in signle layer on folded large brown papae bags to cool completely. This will stay fresh tasting for 2 to 3 weeks if kept in an airtight container.


Anmerkungen zum Rezept: