Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beet Lemonade
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassewater
1 Tassesugar
1 EsslöffelLemon zest chopped
cloves whole
1/2 Teelöffelsalt
3/4 Tasselemon juice fresh
4 TasseFresh beet juice
8 grossMint leaves
die Zubereitung:

Over moderate heat add water, sugar, zest, cloves and salt together in a small saucepan and bring to a simmer. Cook for 23 minutes or until sugar is completely dissolved. Cool and add lemon and beet juice along with the mint leaves.

Refrigerate for at least 1 hour. Strain and serve in tall glasses with ice cubes and garnished with a mint sprig and a lemon slice in each glass.

~0400


Anmerkungen zum Rezept: