Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bep's barmi goreng
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
50 GrammBoemboe nasi goreng
1 MilliliterSambal oedang kering
10 MilliliterKetjap benteng manis
1 MilliliterSambal oelek
425 Grammtomatoes peeled
250 GrammChinese noodles
500 GrammMince beef
100 GrammMiddle bacon
30 Grammtomato paste
onion medium
die Zubereitung:

boemboe nasi goreng in hot water.

2. Dice and brown the onion, whilst boiling the noodles in another contain

3. Add mince and diced bacon to cooked onions, and brown.

4. To soaked the boemboe nasi goreng add tomatoes, sambal oedang kering, s

5. Drain the noodles.

6. Add tomato paste and Chinese noodles to cooked mince. Mix together.

7. Bring to even heat and serve.

Author's Notes: This is a recipe that my mother, Bep, has perfected. I have no idea wh

Editor's note: this recipe is unique in the history of alt. Gourmand in

Difficulty : easy. Precision


Anmerkungen zum Rezept: