Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese And Lentil Pudding
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 30 gRed Split Lentils 5 Fl Oz 2 Oz Cheese -- grated
1 kleinOnion chopped
1 EsslöffelTomato puree
die Zubereitung:

Pre-heat oven to 190 °C/375 °F/Gas 5. Cook the lentils in a small saucepan with the water until they form a stiff paste (approx 10-15 mins). Remove from the heat and add the cheese, onion and tomato puree. Season. Mix the egg into the mixture, using just enough to bind the mixture together. Grease a one-person casserole dish and press the mixture into it. Bake for 30-35 minutes until golden brown and firm to the touch. Serve with peas and boiled potatoes


Anmerkungen zum Rezept: