Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 | Whole, boned, skinned chicken breasts |
1 | Stick butter, melted |
1 Packung | Phyllo |
4 Esslöffel | Shallots minced |
1 Teelöffel | sage |
4 x ca. 30 g | Jack cheese |
Preheat oven to 400. Halve chicken breasts & pound flat. Melt butter. Layer 4 sheets of phyllo, buttering each sheet. On each chicken breast sprinkle 1 tb shallots & 1/4 ts sage. Lay 1 oz. Cheese on each breast & roll up. Place breast in the middle of the phyllo, at one end; roll once, fold in sides, brush with butter & continue rolling, buttering as you go. Lay all on ungreased cookie sheet & bake 25 min., till browned. Serve.
Cut into these & out comes the melted cheese.
Bbs Watertown, Ny 315-786-1120
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|