Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Breast With Dried Apricots And Cranbe
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tassewhite wine dry
1 Tasseapricots dried
Chicken breasts
1 grossRed onion -- halved and
die Zubereitung:

1 ts ground coriander 1 ts ground cumin

1 ts paprika

1/2 ts dry mustard

1/4 ts cinnamon

1/2 c cranberries -- dried 1 c chicken broth -- regular

Nathalie Dupree Cooks Show#ND016 Preheat oven to 375 degrees. In a saucepan heat wine just to boiling. Remove from heat, add apricots, and soak for 10 minutes. Drain, reserving wine and apricots separately. In a large, heavy casserole arrange chicken pieces, skin-side up and sprinkle with onion, spices, salt, pepper, plumped apricots and cranberries. Combine reserved wine and stock and pour over all. Cover casserole tightly and bake until chicken is very tender, 50 to 60 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: