Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 Tasse | white wine dry |
1 Tasse | apricots dried |
6 | Chicken breasts |
1 gross | Red onion -- halved and |
1 ts ground coriander 1 ts ground cumin
1 ts paprika
1/2 ts dry mustard
1/4 ts cinnamon
1/2 c cranberries -- dried 1 c chicken broth -- regular
Nathalie Dupree Cooks Show#ND016 Preheat oven to 375 degrees. In a saucepan heat wine just to boiling. Remove from heat, add apricots, and soak for 10 minutes. Drain, reserving wine and apricots separately. In a large, heavy casserole arrange chicken pieces, skin-side up and sprinkle with onion, spices, salt, pepper, plumped apricots and cranberries. Combine reserved wine and stock and pour over all. Cover casserole tightly and bake until chicken is very tender, 50 to 60 minutes.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|