Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Pudding Cake
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
16 x ca. 30 gRed cherries, unsweetened
1 Tassesugar
1 Tasseflour
1 Teelöffelsoda
1 Teelöffelcinnamon
1/8 Teelöffelsalt
1/2 Tassepecans chopped
egg beaten
1 EsslöffelButter melted
1 1/2 Esslöffelcornstarch
1/4 Teelöffelsalt
1/2 Tassesugar
1 Esslöffelbutter
die Zubereitung:

Drain cherries, reserving liquid. Mix 1 cup sugar, flour, soda, cinnamon, 1/8 tsp. Salt, and pecans in small bowl. Combine egg, cherries, and 1 tablespoon butter in medium bowl. Stir in flour mixture Pour into lightly greased 9x12-inch baking dish. Bake at 350 degrees for 45 minutes. Add enough water to reserved cherry liquid to equal 1 cup. Combine with cornstarch, 1/4 tsp. Salt, and 1/2 cup sugar in saucepan. Cook over medium heat until thickened, stirring constantly. Stir in 1 tablespoon butter until melted. Cut cake into squares to serve; spoon sauce over cake. Garnish with whipped cream.


Anmerkungen zum Rezept: