Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken teriyaki
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Whole chicken breasts, split in half
1/2 Tassesoy sauce
1/4 Tassesherry dry
1 Esslöffelsugar
Garlic clove chopped
1/2 Teelöffelginger ground
die Zubereitung:

1. Arrange chicken, skin side up, in a single layer in a shallow dish.

2. Combine soy sauce, sherry, sugar, garlic, and ginger; pour over chicken. Marinate in refrigerator, turning once or twice, for 2 hours.

3. Preheat broiler. Remove chicken from marinade. Spray rack in broiler pan with vegetable spray; place chicken on rack. Broil 5 to 6 inches from heat, turning once and basting with marinade, about 10 minutes.

Prep: 5 mins. Marinate: 2 hrs. Cook: 10 mins.


Anmerkungen zum Rezept: