Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 | Whole chicken breasts, split in half |
1/2 Tasse | soy sauce |
1/4 Tasse | sherry dry |
1 Esslöffel | sugar |
1 | Garlic clove chopped |
1/2 Teelöffel | ginger ground |
1. Arrange chicken, skin side up, in a single layer in a shallow dish.
2. Combine soy sauce, sherry, sugar, garlic, and ginger; pour over chicken. Marinate in refrigerator, turning once or twice, for 2 hours.
3. Preheat broiler. Remove chicken from marinade. Spray rack in broiler pan with vegetable spray; place chicken on rack. Broil 5 to 6 inches from heat, turning once and basting with marinade, about 10 minutes.
Prep: 5 mins. Marinate: 2 hrs. Cook: 10 mins.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|