Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Filling (Joy Of Cooking)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 Tassesugar
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Tassewater
3 Teelöffellemon juice
1/2 TeelöffelLemon rind
1 Teelöffelbutter
egg yolks lightly beaten
die Zubereitung:

Mix cornstarch, sugar & salt in top of double boiler. Gradually stir in water or orange juice, lemon juice & rind and butter. Cook over boiling water about 5 min, stirring constantly. Cover & cook gently 10 min longer without stirring. Remove from heat & stir egg yolks in gently. Return to heat & cook 2 min longer, stirring gently & constantly. Remove from heat & stir gently t till cool.


Anmerkungen zum Rezept: