Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Fennel, Radicchio, And Pine Nuts
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelolive oil
1 Esslöffelpine nuts
1 grossGarlic clove sliced
1/2 Fennel bulb trimmed and
die Zubereitung:

1 ts fresh lemon juice 1/2 head radicchio -- cut in 1"

In a 10-inch non-stick skillet heat oil over moderately high heat until hot but not smoking and saute pine nuts, stirring, until golden. With a slotted spoon transfer pine nuts to paper towels to drain.

In skillet cook garlic over moderate heat, stirring until golden and with slotted spoon discard. Add fennel to skillet and cook, stirring until golden, about 2 minutes. Add lemon juice and salt and pepper to taste and cook until fennel is crisp-tender. Stir in radicchio and saute mixture over moderately high heat, tossing with two wooden spoons, just until radicchio is wilted and tender. Add pine nuts and season with salt and pepper. Yield: 2 serving


Anmerkungen zum Rezept: