Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 x ca. 30 g | chocolate bittersweet, chopped |
2/3 Tasse | butter unsalted |
1/2 Tasse | cocoa powder unsweetened |
1/2 Tasse | sugar |
1/2 Tasse | dark brown sugar |
2/3 Tasse | heavy cream |
In a heavy pan, melt chocolate with butter over very low heat, stirring. Sift cocoa with the 2 sugars; add to pan, stirring until blended. Add cream and heat just to boiling point, stirring constantly. Transfer to a heat-proof serving bowl. When cooled, cover and refrigerate for up to a month. To reheat, place in the top of a double boiler over simmering water.
Per Tablespoon: Calories: 75, Carbohydrate: 9 g, Fat: 5 g, Saturated Fat: 3 g, Cholesterol: 11 mg, Sodium: 3 mg. No Fiber, No Protein.
Shadow Zone Iv - Stinson Beach, Ca
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|