Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rich Hot Fudge Sauce
Zutaten für 2  Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 30 gchocolate bittersweet, chopped
2/3 Tassebutter unsalted
1/2 Tassecocoa powder unsweetened
1/2 Tassesugar
1/2 Tassedark brown sugar
2/3 Tasseheavy cream
die Zubereitung:

In a heavy pan, melt chocolate with butter over very low heat, stirring. Sift cocoa with the 2 sugars; add to pan, stirring until blended. Add cream and heat just to boiling point, stirring constantly. Transfer to a heat-proof serving bowl. When cooled, cover and refrigerate for up to a month. To reheat, place in the top of a double boiler over simmering water.

Per Tablespoon: Calories: 75, Carbohydrate: 9 g, Fat: 5 g, Saturated Fat: 3 g, Cholesterol: 11 mg, Sodium: 3 mg. No Fiber, No Protein.

Shadow Zone Iv - Stinson Beach, Ca


Anmerkungen zum Rezept: