Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Hazelnut Christmas Balls
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseshortening
1/4 Tassesugar
Beaten egg yolk
1 Teelöffellemon peel grated
1 Esslöffelorange peel grated
1 Teelöffellemon juice
1 Tassecake flour
1/8 Teelöffelsalt
Slightly beaten egg white
1/2 TasseFinely diced hazelnuts (Oregon hazelnuts)
Candied cherries
die Zubereitung:

Cream shortening with sugar. Add egg yolk, orange and lemon peels, and lemon juice. Beat until fluffy. Add flour and salt. Chill dough for approximately 1 hour. Form small balls with teaspoon. Dip in egg white and roll in chopped nuts. Press half candied cherry in each cookie. Bake at 375 for 1 minute.

Hazelnut Industry and The Hazelnut Marketing Board


Anmerkungen zum Rezept: