Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese puffs
Zutaten für 60 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 30 gcream cheese
4 x ca. 30 gSharp cheddar cheese, cubed
1/2 Tassebutter
egg whites stiffly beaten
1 x ca. 450 gLoaf unsliced white bread; crusts trimmed, 1" cubed
die Zubereitung:

Melt cream cheese, Cheddar cheese and butter in top of double boiler; remove from heat. Fold in egg whites. Dip bread cubes in mixture to coat. PLace on baking sheet; cover with plastic wrap. Chill or freeze overnight. Bake at 375 degrees for 10 to 12 minutes or until browned.

Freezes well.


Anmerkungen zum Rezept: