Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/4 Tasse | olive oil |
8 | Thin slices prosciutto, diced |
2 | Shallots chopped |
1/4 Tasse | cider vinegar |
1 Esslöffel | Liquid honey |
2 Esslöffel | parsley fresh, chopped |
1/4 Teelöffel | pepper |
4 Tasse | Savoy cabbage thinly sliced |
1 | Carrot, peeled and grated |
2 | green onions chopped |
Heat olive oil in a skillet over medium heat. Add prosciutto and cook for 2 minutes until shrivelled. Add shallots and cook for 1 minute.
Remove pan from heat. Stir in vinegar, honey, parsley and pepper.
Place cabbage, carrot and green onions in a serving bowl. Add dressing from skillet and toss well. Prep. Time: 25 minutes Yield: 6 servings Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com
Passion for Fresh
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|