Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken in Gravy
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 Tasseall-purpose flour
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1 Teelöffelpaprika
3 x ca. 450 gYoung chicken, cut up or chicken parts
4 Esslöffelbutter or margarine
5 Esslöffelall-purpose flour
4 tablespoons butter or margarine
4 Tassewater
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Put flour, salt, pepper and paprika in paper or plastic bag. Shake to mix.

Put in damp chicken pieces 3 at a time. Shake to coat.

Put into heated butter in frying pan. Brown both sides. Transfer to small casserole or small roaster.

Gravy: Stir flour into fat in pan, adding butter to mix if needed. Add water stirring until boiling. Should be fairly thin. It will thicken in roaster. Pour over chicken. Cover. Bake in 350°F oven for 1 hour or until fork tender. Taste and add salt if needed.

Also good if gravy is omitted. Serves 4 Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com


Anmerkungen zum Rezept: