Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peanut Butter Mousse Pie
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Crust
1 TasseChocolate wafer cookie crumbs (approx. 20 wafers)
1/4 Tassebutter unsalted, melted
Filling
1 TassePeanut butter, smooth or crunchy
1/2 TasseUnsalted butter, at room temperature
1 Tassesugar granulated
1 Teelöffelvanilla extract pure
1 1/2 Tassewhipping cream
Crispy Crunch chocolate bars chopped or 3/4 cup chocolate chips
die Zubereitung:

To make the crust, combine the chocolate wafer crumbs and melted butter. Press into the bottom and sides of a 9 inch pie dish.

To make the filling, beat the peanut butter with 1/2 cup butter until light and fluffy. Beat in the sugar. Add vanilla and beat well.

Beat the cream until soft peaks form. Fold it into the peanut butter mixture with the chopped Crispy Crunch bars or chocolate chips.

Mound into the pie shell. Refrigerate for at least 2 hours before serving. Yield: 8 servings. Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com


Anmerkungen zum Rezept: