Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beacon Shrimp Omelet
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Seafood Sauce
3 Esslöffelketchup
1 1/2 Teelöffellemon juice
1 TeelöffelCreamed horseradish
1/4 TeelöffelWorcestershire Sauce
Omelet
1/2 TeelöffelHard margarine (or butter)
2 grossEggs, fork-beaten
3 EsslöffelLight cream cheese, softened and cut up
2 Esslöffelgreen onion chopped
1/3 TasseCooked fresh baby shrimp
die Zubereitung:

Seafood Sauce: Combine ketchup, lemon juice, horseradish and Worcestershire sauce in small bowl. Makes 3 tbsp. Sauce.

Omelet: Melt margarine in 8 inch non-stick frying pan over medium. Pour in eggs. Cover. Cook for 1 minute. Push 1 side of egg away from edge, tipping pan so some uncooked egg flows underneath. Cover. Cook for 1 minute.

Scatter cream cheese over top. Drizzle with seafood sauce. Sprinkle with green onion and shrimp. Cover. Cook over low for 1 to 2 minutes until cheese is melted and shrimp is hot. Slide onto plate, folding one half over the other. Serves 1 Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com


Anmerkungen zum Rezept: