Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Standing Rib with Herbs
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
10 Millilitergarlic
5 lbs. stand rib roast
3 Esslöffellemon juice
1 Teelöffelmustard dry
1 Teelöffelginger ground
1 Teelöffelonion powder
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelcayenne pepper
Mixed Herbs
1 EsslöffelSavory
1 Esslöffelbasil sweet
1 EsslöffelCelery flakes
1 Esslöffelparsley dried
1 Esslöffelmarjoram
1 Esslöffelrosemary
1 EsslöffelTarragon
die Zubereitung:

Sliver garlic clove; insert slivers into beef, making deep slits in the meat with a sharp knife. Pour lemon juice over meat. Sprinkle with the spices.

Combine the herbs and sprinkle beef with 1 tbsp. Of the mixture. Reserve rest for future use. Place roast on foil-lined broiling pan and broil for 12 minutes on each side.

Wrap roast tightly in foil. Bake at 400F or until meat thermometer registers 140° for rare. Yield: 6-8 servings Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com


Anmerkungen zum Rezept: