Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Custard Cupcakes
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
Prep Time: 20 Minutes
Baking Time: 20-25 Minutes
1 Tassesugar
2 EsslöffelSoftened butter or margarine
eggs separated
1 1/2 Tassemilk
5 Esslöffellemon juice
2 Teelöffellemon rind grated
1/8 Teelöffelsalt
4 Esslöffelall-purpose flour
die Zubereitung:

Preheat oven to 325F. While preheating, place a pan of water with six medium or eight small custard cups in it into the oven. In bowl, mix all ingredients except egg whites. Beat egg whites until stiff and fold into mixture. Pour mixture evenly into warmed custard cups.

Bake 20-25 minutes or until knife inserted into center returns clean. Turn out onto individual plates. The top will be baked custard and the bottom will be cake. Serve hot or cold. May garnish with whipped cream and a cherry. Serves: 6-8 Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com


Anmerkungen zum Rezept: