Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3/4 Tasse | Dried black beans (or one 14 oz. can, drained) |
3/4 Tasse | Chunky salsa |
1/3 Tasse | Each finely chopped sweet green and red pepper |
2 Esslöffel | green onion finely chopped |
1 Esslöffel | Chopped fresh coriander (or 1/2 tsp. dried) |
1 Teelöffel | lime juice |
1/2 Teelöffel | salt |
In saucepan, cover beans with 3 times their volume of cold water; let soak overnight. Drain and cover with same amount of fresh water; bring to boil. Reduce heat; simmer over medium-low heat for 1 hour or until tender. Drain and rinse.
In bowl, toss together warm beans, salsa, green and red pepper, onion, coriander, lime juice and salt. Makes 3 cups, enough for 8 servings. Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com
Living Christmas Book.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|