Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barley Casserole
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelbutter
10 green onions chopped
Large cloves garlic, minced
Each celery stalks and carrots, finely chopped
1 1/2 TassePearl or pot barley
1/2 TeelöffelEach salt and pepper
4 1/2 Tassechicken stock
2 Esslöffelparsley fresh, chopped
3/4 TassePine nuts or slivered almonds
die Zubereitung:

In large heavy ovenproof skillet, melt butter over medium heat; cook onions, garlic, celery and carrots for 3 minutes or until just softened.

Stir in barley, salt and pepper until well coated. Pour in 2 1/2 cups of the chicken stock; cover and bake in 350°F oven for 30 minutes.

Stir in parsley and remaining stock; sprinkle with pine nuts. Bake, uncovered, for 45 minutes or until liquid is absorbed and barley is tender. Makes 8 servings. Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com


Anmerkungen zum Rezept: