Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef on a Stick
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Prep: 40 Minutes
Grill: 5 Minutes
1/2 x ca. 450 gFlank steak
2 Esslöffelsesame seeds
2 Esslöffelsesame oil
2/3 TasseKikkoman Lite Soy Sauce
green onions thinly sliced
cloves garlic crushed
1/4 Tassesugar
1 Esslöffelginger ground
1/4 Tassesherry dry
1/2 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Freeze steak partially; cut diagonally across the grain into 1/8 inch thick slices. Bake sesame seeds in a shallow pan at 350°F, stirring occasionally, 3 minutes or until toasted. Cool.

Whisk together sesame seeds, sesame oil, and next 7 ingredients. Reserve half of the mixture. Pour remaining mixture into a heavy-duty zip-top plastic bag; add steak. Seal and chill 30 minutes, turning occasionally.

Remove steak from marinade, discarding marinade; thread onto skewers.

Grill, cover with grill lid, over medium heat ( 300°F - 350°F ) 1 1/2 to 2 1/2 minutes on each side. Serve with reserved soy sauce mixture. Yield: 8 servings. * For four main dish servings, serve with reserved marinade over rice. Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com


Anmerkungen zum Rezept: