Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Cookies
Zutaten für 18 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassebutter
1 grossegg separated
1 1/4 TasseCake flour; sifted
1/4 Tassesugar
1 TeelöffelLemon rind
1 Teelöffellemon juice
3/4 TassePecan halves finely chopped
die Zubereitung:

In a medium bowl, cream butter and sugar. Beat in egg yolk. Add lemon rind and lemon juice. Gradually stir in flour until blended. Chill dough, covered, until firm enough to handle.

Using a level tablespoon for each, shape into balls. Beat egg white slightly and dip balls into it, then roll in chopped pecans.

Place 1-inch apart on a buttered cookie sheet. Bake in preheated 325 degree oven until firm and slightly brown, about 20 minutes. Remove with a wide spatula to a wire rack to cool.

From the MealMaster recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: