Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesto
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelbutter or margarine
1/4 TassePlus
1 Esslöffelolive oil divided
2 Esslöffelpine nuts
1 TasseTightly packed fresh basil leaves, rinsed, drained and stemmed
cloves garlic
1/4 Teelöffelsalt
1/4 TasseFresh kosher Parmesan cheese, grated
2 EsslöffelFresh kosher Romano cheese, grated
die Zubereitung:

Toast pine nuts in l tbsp oil in small saucepan, stir until light brown. Remove with slotted spoon. Place pine nuts, basil leaves, garlic and salt in food processor. With processor running, add remaining oil in slow stream until evenly blended and pine nuts are finely chopped. Transfer mixture to small bowl and add the cheeses.


Anmerkungen zum Rezept: