Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppery Stir-Fried Beef with Radishes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassebeef broth
1 Esslöffelcornstarch
2 Teelöffelsugar
1 Teelöffelblack pepper ground
3/4 TeelöffelCrushed fennel seeds (opt)
2 Esslöffelsoy sauce
3 Esslöffelvegetable oil divided
1 x ca. 450 gBoneless sirloin steak, cut in thin diagonal slices
1 1/2 TasseRadishes sliced
1 TasseGreen onions, (scallions), cut in 1 inch pieces
die Zubereitung:

In a small bowl thoroughly combine beef broth, cornstarch, sugar, black pepper, fennel and soy sauce; set aside. In a large skillet over high heat, heat 1 tablespoon of the oil until hot. Add 1/3 of the beef; cook and stir for 1 minute. Remove to a plate; set aside. Repeat two more times, using remaining 2 tablespoons of the oil and the beef. Re-stir the cornstarch mixture and pour into skillet; bring to a boil, stirring mix constantly until clear and slightly thickened. Add the radishes, green onions and all of the beef with the juices. Cook and stir until hot, about 1 minute. Can be served over rice. Makes 4 servings. Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com


Anmerkungen zum Rezept: