Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | cornmeal |
1 Tasse | flour |
2 Esslöffel | sugar |
1 Esslöffel | baking powder |
1/2 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | cayenne pepper |
1 | egg |
1/4 Tasse | vegetable oil |
1 Tasse | milk |
Preheat oven to 425°F. Lightly grease 12 muffin cups or line with paper liners.
In a large bowl, combine cornmeal with flour, sugar, baking powder, salt and cayenne. Whisk to blend well.
In a small bowl, whisk egg with oil and milk until thoroughly mixed. Pour egg mixture into flour mixture and stir gently but thoroughly until just blended. Do not overmix. Spoon batter into muffin cups.
Bake in preheated oven about 15 minutes, until golden brown. Serve hot.
Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com
Recipes
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|