Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Ground chicken or turkey |
2 Tasse | Frozen mixed vegetables |
1 Dose | ( 15 oz.) Italian-style tomato sauce |
1 1/2 Tasse | Cooked small pasta shells |
3/4 Teelöffel | garlic salt |
1/4 Teelöffel | pepper |
1/4 Tasse | Parmesan cheese shredded |
Heat oven to 400°F.
Cook chicken in 10 inch skillet over medium heat 8 to 10 minutes, stirring occasionally, until no longer pink; drain.
Spoon chicken into ungreased 2 quart casserole. Stir in vegetables, tomato sauce, pasta, garlic salt and pepper.
Cover and bake about 30 minutes or until vegetables are tender. Stir; sprinkle with cheese. Yield: 4 servings Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|