Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Thyme & Pepper Beef Tip Roast
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Beef round tip roast (4 to 6 lb, cap off)
Seasoning
cloves garlic crushed
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelblack pepper cracked
1 Teelöffelthyme leaves dried
die Zubereitung:

Cooking & preparation time: 3 hrs

1. Heat oven to 325 F. Combine seasoning ingredients; press evenly onto roast. Place on rack in shallow roasting pan. Insert meat thermometer so bulb is centered in thickest part. Do not add water or cover. Roast approx. 25 to 35 minutes per pound for medium-rare to medium doneness.

2. Remove roast when meat thermometer registers 140 F for medium-rare, 155 F for medium. Let stand 15 minutes. (Temperature will continue to rise 1o 145 for medium-rare, 160 F for medium.)

3. Carve roast into thin slices.

- http://www. Txbeef. Org


Anmerkungen zum Rezept: