Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage ratatouille
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gEggplant; cut into 1/2 inch cubes
1/2 x ca. 450 gmushrooms quartered
Summer squash; diced 3/4in
Zucchini; diced 3/4 inch
Red pepper; diced 3/4 inch
Yellow pepper; diced 3/4 in
Onion; diced (1 cup)
2 Esslöffelolive oil
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1 x ca. 450 gHot italian sausage
3/4 TasseChunky spaghetti sauce
Nutritional Information/Serv
282 Calories
13 G protein
20 G carbohydrate
18 G fat
35 Mg cholesterol
757 Mg sodium
die Zubereitung:

1. Preheat oven to 400F. In large, shallow roasting pan, combine vegetables; mix. Drizzle with oil; sprinkle with the salt and pepper. Stur until vegetables are coated. Bake 30 minutes, stirring once.

2. In large nonstick skillet, combine sausage and 1 cup water; boil. Cover; simmer 8 minutes orr until firm. Drain; cool on plate. Cut crosswise into 1/2-inch slices. In skillet, over medium-high heat, lightly brown sausage 5 minutes. Add sauce; mix. Add to vegetables; bake 15 minutes or until vegetables are tender.

~- EZpoint V2.2 * Origin: "LaRK's" Place (1:343/26.3) ======================================================= =================== Bbs: Computer Specialties Bbs Date: 08-04-93 (17:07) Number: 60105

Recvd: No Subj: recipe Conf: (149) Cooking


Anmerkungen zum Rezept: