Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Egg Domburi
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breats
1 1/4 TasseDashi or chicken bouillon
4 EsslöffelJapanese dark soy sauce
2 EsslöffelJapanese light soy sauce
4 EsslöffelMirin, sake or dry sherry
2 Esslöffelsugar
Scallions; cut into thin rings
eggs
die Zubereitung:

Cut the chicken breats into thin strips or cubes. Bring the stock to a boil. Add the soy sauces, mirin, sake or dry sherry, and sugar, Bring back to a boil. Add the chicken, reduce the heat and simmer for 5 minutes. Stir in the scallions and leave stand for 1 minute.

Lightly stir the eggs in a bowl just enough to break them up, Add the eggs tot the pan and leave to stand for a further 2 minutes, Carefull stir once. Spoon hot rice into indiidual bowls. Serve immediately


Anmerkungen zum Rezept: