Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Asparagus
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Brine
2 ca. 1 Literwhite vinegar
3 ca. 1 Literwater
10 Esslöffelsalt
2 EsslöffelPickling spice(remove cloves)
2 Esslöffelsugar
die Zubereitung:

boil above for 15 minutes

Blanch asparagus in boiling water for 1 and1/2 minutes. Put in ice water for 2 minutes. Put 3 cloves garlic in jar. 1 red pepper optional. Fill jars with asparagus. Pour in boiling syrup. Seal.

I put the jars in boiling water in a canner for about 20 minutes. This assures a good seal.

This recipe was given to me by a friend, who obtained it from a friend. Source unknown.


Anmerkungen zum Rezept: