Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pie Crust
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 DoseCold, clear pop (7up, Sprite, Gingerale etc)
1 x ca. 450 gshortening
5 TasseFlour (up to 6)
1 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Here's a no fail pie crust recipe. Makes 3 to 4 pies and can be stored in fridge/freezer.

Combine flour & salt in very large bowl. Using a pastry blender; cut in shortening and combine together. Add can of "cold" pop and mix in until mixture is crumbly but not fine or overmixed. Roll out as needed for pie crusts or tarts. You can divide dough into 3 or 4 balls, wrap in saran wrap, store in fridge for up to 1 week, or freezer(in freezer bag) for 1 month.


Anmerkungen zum Rezept: