Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chef Williams' Cajun Injector Marinade
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 ca. 1 Literwater
1 x ca. 30 gpepper sauce
1 Teelöffelgarlic powdered
1 1/2 x ca. 30 gOnion juice
1/2 TasseSalt; * see note
3 x ca. 30 gWorcestershire Sauce
1 1/2 x ca. 30 gGarlic juice
1 TeelöffelMeat tenderizer
die Zubereitung:

Bring ingredients to a boil, simmer at least 15 minutes, cool completely, shoot into bird. Possible variations: white wine, cayenne pepper, celery salt, whatever you like. Figure on having a half-ounce of marinade per pound of turkey.

or 24 teaspoons. Using its formula, a 12 pound bird would take 6 ounces of the marinade, or about 4 1/2 teaspoons salt. If that's too much for you, cut back to taste.


Anmerkungen zum Rezept: