Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 ca. 1 Liter | water |
1 x ca. 30 g | pepper sauce |
1 Teelöffel | garlic powdered |
1 1/2 x ca. 30 g | Onion juice |
1/2 Tasse | Salt; * see note |
3 x ca. 30 g | Worcestershire Sauce |
1 1/2 x ca. 30 g | Garlic juice |
1 Teelöffel | Meat tenderizer |
Bring ingredients to a boil, simmer at least 15 minutes, cool completely, shoot into bird. Possible variations: white wine, cayenne pepper, celery salt, whatever you like. Figure on having a half-ounce of marinade per pound of turkey.
or 24 teaspoons. Using its formula, a 12 pound bird would take 6 ounces of the marinade, or about 4 1/2 teaspoons salt. If that's too much for you, cut back to taste.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|