Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scallop and Smoked Salmon Pasta
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Teelöffelolive oil
cloves garlic
1 1/2 Tasse2% milk
2 Esslöffelcornstarch
1/4 TasseMozzarella shredded
1/4 Teelöffelpepper
1/4 Tasseparmesan grated
1 PriseSaffron threads; crushed
4 x ca. 30 gBay scallops
1/3 Tassegreen onion sliced
1 Esslöffelcapers drained
2 x ca. 30 gSmoked salmon; cut in strips
8 x ca. 30 gSpinach Fettucini or other pasta, cooked and drained
die Zubereitung:

Heat oil in a medium. Saucepan over medium. Heat. Add garlic and cook 30 sec. Stir together milk and cornstarch; add to garlic. Cook and stir over medium.-low heat till thickened and bubbly. Add mozzarella cheese, Parmesan cheese, pepper, and saffron; stir till cheeses are melted and smooth.

Add scallops, green onion, and capers; cook for 3 to 5 minutes., stirring often; till scallops are done. Stir in salmon.

Serve over hot Fettucini or pasta.


Anmerkungen zum Rezept: